Pages

Wednesday 25 July 2012

Reteta Milkshake de capsuni

Pe o vreme ingrozitor de calda ca cea de astazi, un milkshake este tot ce ai nevoie ca sa te racoresti; delicios si racoros. Pe langa asta, poate sa inlocuiasca cu succes un desert cu capsuni, sarac in calorii dar perfect pentru o zi de vara. Eu l-am tot preprat de cand au aparut capsunile si mai profit cat le mai gasesc pe la piata.
Reteta Milkshake de capsuni
bautura cu capsuni


Ingrediente pentru 3-4 pahare:
  • 150 ml frisca
  • 600 ml lapte
  • 400-500 g capsuni
  • 2 linguri de miere

Spalam bine de tot capsunile si le curatam de codite; eu am avut noroc de niste capsuni romanesti, coapte si parfumate, numai bune pentru consumat proaspete.
capsuni coapte
Punem frisca in blender si ii dam drumu pt 1 minut la viteza medie; frisca ne ajuta ca bautura sa fie mai cremoasa dar daca ne dorim o bautura mai dietetica, renuntam la frisca si compensam cu lapte, poate chiar lapte dietetic. Peste frisca adaugam capsunile, le blendam dupa care punem laptele si cele doua linguri de miere  si bledam inca 1-2 minute pana bautura devine foarte fina. Pentru mine, asta e consistenta perfecta; dar daca ne dorim o bautura mai fina, mai subtire putem adauga lapte. Nu cred ca exista cantitati perfecte la o astfel de bautura, totul e de gust. Si va garantez, milkshake-ul asta e aproape la fel de bun ca o spuma de capsuni.
Pofta buna!
Reteta Milkshake de capsuni

Milkshake de capsuni

Reteta pentru Milkshake cu capsuni

No comments:

Post a Comment